Loading...

MEGNYOMTUK A START GOMBOT

MEGNYOMTUK A START GOMBOT

Nagy az érdeklődés a Pécs Városi Tőkealap iránt

Szeptember végével megtartottuk első tájékoztató workshopunkat, ahol az MFB Invest Zrt., a Focus Ventures Zrt. és a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. munkatársai tájékoztatást adtak a Pécs Városi Tőkealap nyújtotta lehetőségekről. A párbeszéd beindult a pécsi és Baranya megyei cégek és az önkormányzat között. A vállalkozások jó lehetőségnek látják ezt a típusú tőkefinanszírozást. A fő iparágak közül többek között az építőiparból, az IT szektorból, autóiparból, sőt a kreatív iparból és orvostudományi fejlesztéssel kapcsolatosan is érkezett kapcsolatfelvétel a Pécs Városi Tőkealap projektiroda munkatársaihoz. A potenciálisan támogatható projektekhez kapcsolódóan elindultak az egyeztetések a szereplők között.

A tőkefinanszírozás felhasználási céljai

Egyre többen felismerik, hogy a fejlesztési tőke növekedési potenciállal rendelkező, már működő vállalkozások számára optimális megoldást jelenthet, ugyanis az „egyről a kettőre” segíti a vállalkozások fejlődését biztos tőkeháttér biztosításával (nincs havi kamat vagy törlesztőrészlet), előre meghatározott időtartammal, meghatározott hozamszinttel (amit a hozamszint felett teljesít a cég, az a cégé is marad).

A Pécs Városi Tőkealap projektiroda munkatársai továbbra is várják Pécsett vagy Baranya megyében fejleszteni szándékozó olyan vállalkozások jelentkezését , amelyeknek 30 millió és 1 milliárd forint közötti tőkejuttatásra van szükségük további dinamikus fejlődésükhöz.

A tőkebefektetési folyamat elindításához nincs más dolga, kérjen konzultációs időpontot még ma, ahol személyesen is bemutathatja fejlesztési igényét.

🌐 www.pecstokealap.hu/kapcsolat

📧 info@pecstokealap.hu

☎️ +36 30 65 00 767

Kövessen minket a Facebook-oldalunkon is.